Nyhet: Vi har öppnat vårdcentral i Malmö Läs mer.

Tack för att ni gör oss till världens högst rankade app

Knodd är världens högst rankade app – det säger en färsk rapport som kartlagt samtliga iPhone-appars betyg och omdömen. För oss på Knodd är det hedrande – och en sporre att fortsätta jobba för att erbjuda tryggare och mer personlig vård utifrån småbarnsfamiljers behov. 

glad bebis och pappa

Ingående rapport sätter Knodd i topp Det är analystjänsten 42matters som har undersökt totalt 1,8 miljoner appar världen över. Knodd hamnar i topp utifrån deras värdering av betyg och antal omdömen. Knodd har just nu ett snittbetyg på 4,98 stjärnor, med över 19,3 tusen omdömen. – Vårt mål var inte att ranka högt i App store, säger Josefine, medgrundare till Knodd. Vårt mål var att skapa en app som hjälper föräldrar att känna sig tryggare genom småbarnsåren. Att hamna i topp i den här analysen känns som ett bevis på att vi tar oss mot det målet. Knodd lanserades 2018 och erbjuder digitala sjukvårdsmöten med barnläkare och barnsjuksköterskor som har specialiserad utbildning och lång erfarenhet just av barnhälsa och barnsjukvård. 

✨ Appen för småbarnsföräldrar Gå föräldrakurser, följ ditt barns utveckling, sök sjukvård och spara ditt barns tillväxt - allt i en app! 

Var fjärde nybliven förälder använder appen Med 200 000 nedladdningar av appen innebär det att ungefär var fjärde nybliven förälder använder Knodd i någon utsträckning. Utöver vårdmötena kan du som förälder följa ditt barns utveckling och lära dig mer om vad ni har att se fram emot. Du kan också gå föräldrakurser som leds av någon av våra barnspecialister, spara milstolpar, vaccinationer och annan hälsodata, eller följa en ny graviditet vecka för vecka. Samtliga tjänster är utvecklade av barnspecialister eller barnmorskor och är kostnadsfria.

Att rankas nummer ett bland flera miljoner appar världen runt är otroligt hedrande. Vår vision är att ständigt förbättra och utveckla våra tjänster för att tillgodose de växande behoven från föräldrar och barn. – Jakob Hedlund, medgrundare och VD på Knodd
quote

Författare:

Cajsa LandinRedaktör

Senast uppdaterad

16 maj 2024
Barnsjuksköterska i mobilen